מרכז פישמן וכלכלית ירושלים למימון, יזמות ונדל"ן

פרטים בטלפון 03-9486352
אודות

אודות המרכז

מרכז פישמן וכלכלית ירושלים למימון, יזמות ולימודי נדל"ן נוסד בבית הספר למנהל עסקים שבאוניברסיטה העברית על מנת להוביל את העיצוב והפיתוח של השיח המקצועי והאקדמי בתחום הנדל"ן בישראל. המרכז הוקם בשנת 2008 בעזרת תרומתו הנדיבה של מר אליעזר פישמן וחברת כלכלית ירושלים. המרכז, שמהווה חטיבה בתוך בית הספר למנהל עסקים שבאוניברסיטה העברית, מאגד בתוכו אנשי מקצוע ואקדמאים מובילים מתחום הנדל"ן ומהווה פלטפורמה לפיתוח שלושה תחומים מרכזיים: • לימודי נדל"ן מתקדמים • מחקר אקדמי • טיפוח קהילת נדל"ן איכותית וחזקה

הקורסים במרכז יוצרים נקודת השקה אפקטיבית בין האקדמיה לתעשייה, תוך ביסוס קהילה מקצועית ומובילה ומיסוד תחום המחקר בזירת הנדל"ן. קורסי המרכז, מקנים הכשרה מקצועית וייחודית שאינה באה לידי ביטוי בהכשרה הקיימת בתחום הפיננסי ומנהל העסקים אשר נועדה להקנות יתרון מובהק ללומדים בהם.

המקצועיות הינו ערך עליון בענף הנדל"ן. מרכז פישמן דוגל בגיוס סגל מרצים מוביל והעברת הידע על ידי כנסים ותכניות לימודים.

תחום הנדל"ן מאגד בתוכו עשרות מקצועות שונים וכמות בלתי מבוטלת של ידע. המרכז פועל לביסוס וחיזוק המחקר התיאורטי יחד עם הקניית כלים מעשיים. הסינרגיה בין המקצועות ובין המתודולוגיות יוצר שילוב מנצח.

המרכז פועל לטיפוח קהילת נדל"ן חזקה ומגוונת, הפועלת בשיתוף ומאפשרת יעילות בעבודה. חברי המרכז חשופים לרשימות הבוגרים, כנסים בלעדיים וידע מצטבר במטרה ליצור קבוצה מקצועית ומגובשת.

צור קשר  | קורסי נדל"ן  | מאמרים