מרכז פישמן וכלכלית ירושלים למימון, יזמות ונדל"ן

פרטים בטלפון 03-9486352
ראשי

פאנל הנדל"ן עובר להתחדשות עירונית

פאנל בחסות מרכז וכלכלית לירושלים למימון יזמות ונדל"ן העוסק בנושא התחדשות עירונית ותמ"א 38. הפאנל מאגד את מובילי הדעה בתחום, על מנת לתת סקירה מקיפה ולענות על השאלה " האם השוק מוכן להתחדשות עירונית בהיקפים גדולים?" משתתפים עו"ד מיכה גדרון-יו"ר ועדת ערר מחוז ת"א

עו"ד אביב טסה ואייל אוכמן -יועץ ויו"ר משפטי איגוד חברות תמ"א 38, חיים כהן- מהנדס עיר רמת גן, ד"ר אמילי סילברמן- ראש הסדנה לתכנון חברתי האוניברסיטה העברית, פרופ' שמאי אסיף- פקולטה לארכיטקטורה הטכניון, עו"ד עליזה קן- ראש אגף לרישום והסדר מקרקעין, טל אלדרוטי- השמאי הממשלתי הראשי, מוטי ויזל- מנכ"ל Vcell, איציק אמסלם- סגן נשיא התאחדות בוני הארץ, עו"ד אורית קוך- זיו שרון ושות' עורכי דין, דן קצ'נובסקי- מנהל מרכז ו , מנחה-אורי חודי כתב נדל"ן גלובס.

צור קשר  | קורסי נדל"ן  | מאמרים